Darren Green

Darren Green som Jerry Lee LewisDarren GREEN er Engelsk, og startet med å spille rock 'n' roll like etter at han kunne gå. I en alder av 10 år begynte han å spille på kasseroller og søppelkasser som trommeslager i et skoleband. Det ble ikke piano før senere i livet, da han ble spurt om å delta i et band fra Rochester i England. De kalte seg Ouch, og hadde en viss suksess i begynnelsen av 90-tallet, med hitsingel i Japan, og topp 40 i England. Darren har spilt inn flere album, inkludert et i Abbey Road Studio, hvor de fleste av Beatles` sine hits ble gjort.

I 2004 ble han spurt om å prøvespille for en show kalt Rockin' on Heavens door. Showet var ute etter en som kunne spille ”pumping piano boogie”. Darren fikk jobben. Og på grunn av hans blonde, krøllete hår, og energiske piano stil, sa Sjefen at han skulle spille Jerry Lee Lewis som en del av showet. Dette åpnet døren til en helt ny verden som en av de beste Jerry Lee Lewis imitatorene på kloden.

Darren har spilt over hele Europa, og har et godt rykte hos rock 'n' roll fans over hele verden. Uansett hva framtiden måtte bringe, er Darren Green en entertainer du ikke vil gå glipp av

Resten er som de sier...... ROCK 'N' ROLL!